Welkom in ons Amandelgaard boek...

We hopen dat je "iets" aan onze site hebt gehad.We vinden het leuk als je een berichtje achter laat, met foto is helemaal top,maar zonder wordt zeker ook gewaardeerd! Tot een volgende keer! Hans & Yvonne.

E-mail Website 14. feb, 2015

Mariska en Frans

Goedendag, we willen graag laten weten dat we uw tollers prachtig vinden, en wat een heerlijk leven u ze geeft met elke dag van die fijne wandelingen in de natuur! We hebben genoten van alle foto's en filmpjes. Eigenlijk zouden alle fokkers zo met hun
honden om moeten gaan, maar helaas hebben we al een paar keer meegemaakt dat dit niet zo is. Die honden zitten altijd thuis ....We zouden graag eens een afspraak met u willen maken om verder te praten. Ik zal u dit weekend bellen. groetjes van Mariska en Frans
v.Gaasteren

E-mail 11. jan, 2015

H&M

Goede avond,

Weer genoten van alle nieuwtjes op jullie website. Wauw wat zijn de pups weer gegroeid als kool 😉. Leuk de blije gezichten v aspirant pup baasjes te zien tijdens de pupmatch. Nog kleine week en stappen de pups de wijde wereld in.. geweldig wat vliegt de tijd
😉. Warme grtzz uit Limburg en een knoevel v Ftoemel & Sieske

E-mail 11. jan, 2015

Kasper en Desiree

Wat een bijzondere ochtend was het gister bij de puppymatch. En zo goed verzorgd: echt een feestje! We zijn heel blij met onze pup Sammie en we zagen dat ze al met knuffel Muis in haar mandje zat op de foto! Wat een droppie.

We zijn volop bezig met de voorbereidingen thuis: woonkamer puppyproof maken, fijne rustige plek voor haar waar de bench staat...


Tot volgende week!

E-mail 10. jan, 2015

Maudy van den Elshout & family

We hebben er vandaag van genoten! Nogmaals dank voor de gastvrije ontvangst; wat was het heerlijk om kennis te maken met ons kleine manneke en met hem te kunnen knuffelen. We kunnen niet wachten tot we hem op mogen halen. Tot volgende week!

E-mail 7. jan, 2015

Maudy van den Elshout

Ook namens ons nog de allerbeste wensen voor 2015 voor jullie en de hele roedel; dat het maar een vruchtbaar jaar mag worden!

Wat is het nieuwste filmpje weer geweldig; zo leuk om te zien hoe ze met elkaar spelen en stoeien!

Daar kun je toch de hele dag naar blijven kijken en van genieten?

Tot zaterdag, groetjes, Maudy

E-mail 1. jan, 2015

Desiree Orij

Wat een leuke foto's en filmpjes van die lieve, koddige pups. :-)

Ze zien er goed uit, zeg!

We verheugen ons op de komst van ons kleintje.

Voor jullie, Yvonne en Hans, en de honden een heel gezond en mooi 2015 gewenst.

groetjes,

DesireePS. de foto is genomen op 'ons strand' in Zandvoort met onze logee: Toller Bonnet.

E-mail 1. jan, 2015

Harrie van der Vloet

Hallo Hans en Yvonne, heb net het nieuwste filmpje bekeken, maar wat zijn de pups toch weer hard gegroeid, en dan die volle buikjes, ze komen echt niets tekort. Veel succes nog met het grootbrengen van de pups en heel veel goeds en veel gezondheid voor
jou, Hans en de hondjes in 2015.

E-mail 31. dec, 2014

H&M

Lieve Yvonne en Hans,

Wij wensen jullie een spetterende jaarwisseling

en een kleurrijk nieuw jaar

E-mail 30. dec, 2014

Maudy van den Elshout & family

Het is maar goed dat we zelf niet hoeven te kiezen, hihihi. Ze zijn allemaal zo ontzettend leuk en schattig dat ik het echt niet zou weten en ze waarschijnlijk het liefst allemaal mee naar huis zou willen nemen :)

E-mail 29. dec, 2014

H&M

Goede avond Yvonne & Hans

Leuke foto's en filmpje van jullie wereldwonderkes..pups. Ze groeien als kool...wordt thuis dus goed gekookt ;). Wat een knappers zijn het. Mamma Toujour mag wel super trots zijn.

Ze gaan de 5e week alweer in jeetje wat vliegt de tijd.. De as puppy ouders staan hoogstwaarschijnlijk al te popelen van ongeduld... voor hun kan het natuurlijk niet snel genoeg gaan ;).


Warme limburgse grtzz en dikke knuffel van Froemel & Sieske

E-mail 25. dec, 2014

Maudy van den Elshout

Net weer genoten van de nieuwste foto's en filmpjes; wat zijn te allemaal toch ontzettend leuk en wat heerlijk om al die kogelronde buikjes te zien groeien! Fijne feestdagen toegewenst van winter wonderland in Frankrijk!

E-mail 15. dec, 2014

Maudy van den Elshout & family

Wat een leuke foto's weer erbij; zo schattig, het worden iedere dag meer echte hondjes om te zien nu de oogjes open zijn en ze zo koddig rond gaan stappen. En dan al die schattige geluidjes op het filmpje.... is steeds weer genieten om ze zo te zien groeien!
We tellen de dagen af naar de dag dat we ze mogen komen bewonderen en we te horen krijgen welke pupje bij ons mag komen wonen :)

E-mail 11. dec, 2014

H&M

Goede middag Yvonne en Hans,

Het was weer genieten van alles op jullie website... heerlijk om Toujour en haar kleine rooie dondersteentjes te mogen bewonderen. Wauw ze doen het goed.. al kost het nodige tijd en energie het komt helemaal goed met al jullie warmte en liefde.

Voor ons is het nog even geduld hebben ... ;)

Warme Limburgse grtzz Henk & Marga voor jullie allemaal.

en een dikke knoevel van Froemel & Sieske speciaal voor Sterre :)

E-mail 10. dec, 2014

Harrie van der Vloet

Hans en Yvonne: wat is het toch weer een prachtig nest, 9 mooie pups en zo te zien doen ze het allemaal heel goed want de buikjes zijn bij allemaal goed rond zo te zien. Je zal het er wel weer heel druk mee hebben maar dat zijn jullie wel gewend. Ik hoop
dat het helemaal goed blijft gaan, en succes met het laten groeien en opvoeden van de pups.

E-mail 9. dec, 2014

Maudy van den Elshout & family

Ook wij kijken iedere dag vol spanning uit naar de nieuwe foto's! Wat zien ze er allemaal mooi uit! We kunnen niet wachten tot we ze allemaal echt mogen zien!