Wie zijn wij.....    

We stellen ons even aan u voor; wij zijn Hans en Yvonne Vermeulen.

Al jaren lang actief in de hondenwereld op diverse vlakken.

Op gebied van het fokken van ras honden inmiddels al ruim 30 jaar!

De jongste Toller is onze Kaitos,dit is de laatste Toller voor ons, onze roedel wordt kleiner omdat Hans inmiddels gepensioneerd is.Er worden geen nieuwe Tollertjes meer aangehouden . In 2019 hebben we het laatste nest Tollers gefokt.

Wij zijn ouders van 3 volwassen kinderen,te weten Debby,Richard en Sebastiaan. Zij hebben ons verblijdt met 3 kleinkinderen.

 Yvonne is al van kinds af aan te vinden geweest bij fokkers , shows en op trainings velden.Ook heeft ze een curses E.H.B.O gedaan.Sinds 2021 verzorgt Yvonne ook op verzoek van eigenaren van   andere Amandelgaard tollertjes, dekkingen en evt andere begeleiding rondom de zwangerschap en geboorte.

 Hans is daarin mee gesleept en heeft de theoretische kant op zich genomen.Zo behaalde hij reeds zijn diploma's voor KK 1 KK 2 en doorliep hij de cursus  E&B .Ook Hans  heeft de cursus dieren E.H.B.O gevolgd.Hij vind bestuurlijke functies binnen ras verenigingen erg leuk. Dit heeft hij in de afgelopen jaar afgbouwd.

  Sinopa woont bij ons,samen met onze 2 andere hondjes.Kaitos woont bij onze vriendin maar is regelmatig bij ons.

De clubs waarbij wij zijn aangesloten *Canadese Nova Scotia Duck Tolling Retriever Club. Belgische TCB.*Belgische Retrieverclub. Wij houden ons aan de regels van  de Raad van Beheer op Kynologisch gebied.(Dutch Kennel Club)